FINAL ATTEMPT
c o v e r b a n d

OVER ONS

Final Attempt is een energieke allround coverband uit Amersfoort en omgeving, met ruim 10 jaar podiumervaring.  Wij spelen het beste dat de pophistorie te bieden heeft en staan met de voeten stevig in de jaren '80.  Dat resulteert in een uitgekiende mix van classick rock, groovy pop en new wave. Van Eagles tot Kings of Leon, van Queen tot Radiohead of van The Cure tot Dua Lipa.  Daarmee brengen wij altijd dat typische top 2000 gevoel en brengen we de dansvloer in no time in beweging. Check hier onze playlist.

Final Attempt staat garant voor een knallend optreden, waarin we met passie en overtuiging laten horen wat we in huis hebben.  Maar ook semi-akoestisch in een intieme setting brengen wij de mooiste songs tot leven. 

Het hele jaar door zijn wij beschikbaar voor optredens op leuke gelegenheden en podia. Boek ons nu voor jouw feest, festival of in de kroeg!

Final Attempt bestaat uit: Simone Meijer (lead zang), Marina Bösche (lead zang en gitaar) Martin Meijer (drums), Alfred Boersma (basgitaar), Stefan Kroon (gitaar en backing vocals) en Krijn van Keulen (piano/keyboards)

 

 

Simone - zang
Marina - zang en gitaar
Stefan - gitaar en backing vocals
Krijn - piano/keyboards
Alfred - basgitaar
Martin - Drums